En roadtrip med oss

I det senaste numret av Snabben har vi skickat ett reportage­team på en roadtrip i Fastighetssnabbenland. Man märker att vi verkar i ett avlångt land. De åkte från tjock is och snö i Luleå, via ett lite slaskigt Gävle till blommande blommor och gröna gräsmattor i Visby. De har träffat medarbetare och kunder och hittat den speciella andan som bygger vårt företag.

Vår roadtrip genom Fastighetssnabbenland börjar i ett av Sveriges mest expansiva områden – övre delarna av Norrland. Med Luleå som ett nav växer även Fastighets­snabben i den delen av Sverige. Vi hälsade på och pratade om fördelar och utmaningar med att verka nära Polcirkeln.

Gävle blir det andra stora stoppet. Här grundades företaget och vi träffar Susanne Lutti, som är verksamhetschef, och svänger in till kunden Fastpartner där regionchefen Fredrik Thorgren tar emot.

Next stopp Visby. Turistmetropolen på Gotland avslutar vår roadtrip. Kontoret är litet men ön ganska stor så de fyra anställda jobbar hårt – men har bra stöttning från framförallt platskontoret i Västerås.

Följ med på hela resan här

 

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto